Πόλο

Ανώδυνη ήττα για Εθνικό - Σεφτές για ΑΝΟΓ

Ο Εθνικός Πειραιώς ηττήθηκε 13-10 από τη Μίλχαους και θα τερματίσει δεύτερος στον όμιλο στα προκριματικά του Champions League γυναικών.

Ανώδυνη ήττα για τον Εθνικό! Η ομάδα από τον Πειραιά ηττήθηκε με 13-10 από τη Μίλχαους και θα τερματίσει δεύτερη στον όμιλό της στα προκριματικά του Champions League γυναικών.

Η Ειρήνη Νινού ήταν η κορυφαία για τον Εθνικό, σκοράροντας έξι γκολ, αλλά έμοιαζε… μόνη της! Παρόλα αυτά, ο Εθνικός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, όπως και οι Βουλιαγμένη, Άλιμος.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 5-5, 1-1

ΜΙΛΧΑΟΥΣ: Χέτζες, Ντολουέν 3, Μπατού 2, Μπουλουμπακτσί, Γκιλέτ 3, Τσιαπίνι 2, Αντρες, Ράσπο, Ζαν Μισέλ, Κρέτζμαν, Ραντοσάβλιεβιτς 1, Ντολέ 2, Εντγκερτον
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρέλλη, Καραμπέτσου, Κατσίμπρη, Τέρνερ, Οικονόμου, Νίνου 6, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Α. 3, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου, Μπενέκου Ι., Τωρνάρου 1, Μαυρωτά


ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson – UVSE 7-12
Την ήττα με 12-7 από την USVE γνώρισε ο Άλιμος, ο οποίος πάντως έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του, με το ματς να είναι μια μάχη για την πρωτιά, αλλά να… χάνεται από την ελληνική ομάδα.


ΑΝΟΓ – Σπαντάου 9-6
Πρώτη νίκη για τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον Α’ προκριματικό όμιλο στο «Άλφρεντ Χάγιος» της Βουδαπέστης, επικράτησε 9-6 της γερμανικής Σπαντάου. Αύριο (24/9) ολοκληρώνει τους αγώνες της με αντίπαλο την Ούιπεστ (12:45).

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 4-2, 1-2

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 1, Μουστακαρία 3, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 1, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι, Ο’Ράιλι 3, Φουντωτού 1, Πιοβάν, Κουρέτα, Τσιάρα.

Για την Σπαντάου σκόραραν οι Χάουτον 3, Γκ. Μίλισιτς 1, Ίρα Ντέικε 1., Ρίλεϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x