Πόλο

«Εμφύλιος» με φόντο το Final 4 - Για ποδαρικό με το… δεξί στους «8» ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη για την πρεμιέρα της προημιτελικής φάσης του Champions League στο Πόλο. Μάχη των Πειραιωτών με τη Βουλιαγμένη στις γυναίκες.

Διπλή «μάχη» στην Ευρώπη σε γαλανόλευκο φόντο περιλαμβάνει το σημερινό μενού στο Πόλο.

Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται (16:00) στις γυναίκες, με την αναμέτρησή τους στη Βάρη να είναι κρίσιμη σε ό,τι αφορά το μέλλον τους στο Champions League. Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους, έχοντας 12 βαθμούς (4/4), ενώ ακολουθεί η ΝΟΒ με εννέα βαθμούς. Η ομάδα του Πειραιά στοχεύει τη νίκη με την οποία θα κλείσει θέση σε ένα ακόμη Final -4, ενώ οι γηπεδούχες θα ψάξουν το «τρίποντο», επικρατώντας με 6+ γκολ, ώστε να καλύψουν την ήττα με πέντε τέρματα από τον πρώτο αγώνα. Ώστε με νίκη στην αυλαία κόντρα στην Ουίπεστ στη Βουδαπέστη να τερματίσουν στην 1η θέση.

Λίγες ώρες αργότερα, το τμήμα ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος εκτός έδρας με στόχο να κάνει ποδαρικό με το… δεξί στα προημιτελικά του Champions League, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για μία ακόμη σπουδαία πρόκριση. Οι Πειραιώτες καλούνται να δείξουν έτοιμοι, παρότι έχουν να παίξουν ένα τρίμηνο στην Ευρώπη. Αφού το τελευταίο τους παιχνίδι ήταν στις 6/12 απέναντι στην Προ Ρέκο (ήττα με 10-11 στο Παπαστράτειο) για την αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x