Πόλο

«Πράσινο» πάρτι τελικού

Σαν σίφουνας πέρασε ο Παναθηναϊκός απ’ τον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου πόλο ανδρών, που επιβλήθηκε 10-6 του Υδραϊκού και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Για πρώτη φορά «παρών» σε τελικό Final-4 του Κυπέλλου πόλο ανδρών φωνάζει ο Παναθηναϊκός, μετά τη μεγάλη νίκη του με 10-6 επί του Υδραϊκού, στον ημιτελικό που έγινε στο Καρπενήσι.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φίλιππο Καραμπέτσο οι «πράσινοι» έδειξαν τη δύναμή τους κόντρα στους μαχητικούς Υδραίους, οι οποίοι αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι το θεσμό, μετά την εκρηκτική παρουσία τους που έκανε την έκπληξη.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με μεγάλο όπλο την άμυνά τους, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει προβάδισμα (2-0) στο πρώτο οκτάλεπτο με τους Αφρουδάκη και Κομάντινα, ενώ οι προσπάθειες των Υδραίων έβρισκαν «τοίχο» στον Καραμπέτσος.

Το «μπαμ» του Παναθηναϊκού έγινε στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν εκμεταλλεύτηκε άψογα την κούραση των παικτών του Υδραϊκού και αύξησε τη διαφορά στο +3 με γκολ των Θεοδωρόπουλου (5-2) και Αφρουδάκη (6-3), ενώ είχε μειώσει για τους τυπικά φιλοξενούμενους ο Καϊάφας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά προσπάθησε να «χτυπήσει» την άμυνα των «πράσινων» απ’ την περιφέρεια, όμως τελείωσε το ματς με 3/26.

Ο Παναθηναϊκός πλέον περιμένει το νικητή του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, προκειμένου να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στον τελικό, που θα γίνει το Σάββατο στις 19.00.

Παναθηναϊκός (Κ.Λούδης): Αφρουδάκης 3, Θεοδωρόπουλος 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Κομάντινα 1, Παπαδόγκωνας 1, Κουρλιάφτης 1.

Υδραϊκός (Δ.Μαυρωτάς): Καϊάφας 3, Β. Εμμανουηλίδης 1, Γ. Εμμανουηλίδης 1, Στελλάτος 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x