Πόλο

Πάλεψε ο Ολυμπιακός, αλλά ηττήθηκε στα σημεία από την Προ Ρέκο!

Ο Ολυμπιακός κυνήγησε μέχρι το τέλος τη νίκη κόντρα στην Προ Ρέκο, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 12-11.

Έφτασε κοντά σε μια τεράστια νίκη, αλλά ηττήθηκε από την πανίσχυρη Προ Ρέκο ο Ολυμπιακός!

Η ιταλική ομάδα επικράτησε με 12-11 των «ερυθρόλευκων» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League, σε μια αναμέτρηση που οι παίκτες του Κόλιανιν έπαιξαν εξαιρετικά, κυρίως, στην άμυνα, με τον Μπίγιατς να πραγματοποιεί μια τεράστια εμφάνιση.

Έτσι, οι Πειραιώτες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση και βρίσκονται στη δεύτερη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην κορυφή με το απόλυτο των νικών. Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Γιουγκ, με τη Ντινάμο Τιφλίδας να υποδέχεται την Προ Ρέκο.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, η άμυνα του έβαλε εμπόδια στους Ιταλός και προηγήθηκε με 3-0 με γκολ των Αλαφραγκή, Γκίλλα και Δερβίση. Στη συνέχεια, η Προ Ρέκο αντέδρασε, δημιούργησε συνεχόμενες απειλητικές καταστάσεις και έφερε το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία (3-3) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η ελληνική ομάδα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με δυο τέρματα (5-7), ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν, ξανά, άμεση και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (8-7).

Το δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο και παρά το 9-7 των Ιταλών, με γκολ του Γκίλας και του Μπούσλιε ο Ολυμπιακός ισοφάρισε (9-9). Παρόλα αυτά, στο τέλος οι Φοντέλι και Κοντέμι πέτυχαν δυο καθοριστικά τέρματα (11-9), με τους «ερυθρόλευκους» να μειώνουν με τον Γενηδουνιά σε 11-10, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-4, 3-3, 1-1

Προ Ρέκο (Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 2, Κανέλα 1, Γιούνγκερ 1, Φοντέλι 2, Πρεσιούτι, Ετσενίκε, Κοντέμι 3, Κάκαρης, Γκράτα, Χάλοκ 2, Νέγκρι

Ολυμπιακός (Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής 1, Δήμου, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Η βαθμολογία
1. Προ Ρέκο 9
2. Ολυμπιακός 5
3. Γιουγκ 4
4. Ντινάμο Τιφλίδας 0

Επόμενη αγωνιστική
Ντινάμο Τιφλίδας - Προ Ρέκο
Γιουγκ - Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x