Πόλο

«Σφραγίζει» το final 8 ο Ολυμπιακός

Την τελευταία «μάχη» στη φάση των ομίλων του Champions League πόλο ανδρών δίνει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός κόντρα στην πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου, Προ Ρέκο.

Μετά την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, αντιμετωπίζοντας στη Γένοβα την Προ Ρέκο στις 20:00 για τη 14η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του θεσμού.

Σε μία δύσκολη έδρα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν τη νίκη επί της πρωτοπόρου του πρώτου ομίλου, ώστε να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση και να στραφούν μετά αποκλειστικά στο Final-8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο Βελιγράδι.

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση. «Πάντα παλεύουμε. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου, θα παλέψουμε να νικήσουμε. Δεν έχει σημασία αν τερματίσουμε δεύτεροι ή τρίτοι στον όμιλο. Αν χάσουμε, δεν θα είναι τραγωδία, όλη η συγκέντρωσή μας είναι στο Final-8».

Ο Μάρκο Μπίγιατς συμπλήρωσε πως: «Η δυσκολότερη πισίνα στην Ευρώπη για να κερδίσεις κάτι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή, όπως και η Προ Ρέκο. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να νικήσουμε και να πάρουμε τη δεύτερη θέση στον όμιλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x