Πόλο

Ψάχνει νίκη πρωτιάς ο Ολυμπιακός

Ακόμα ένα βήμα για την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη κόντρα στην Ορβοσι στις 17:30.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος υποδέχονται την ουγγρική ομάδα στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για τη δέκατη αγωνιστική της διοργάνωσης και θέλουν να πετύχουν δεύτερη νίκη επί των Μαγυάρων.

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε σχετικά πως: «Θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο. Πρέπει να είμαστε δυνατοί από την αρχή και πρέπει να παρουσιάσουμε το ίδιο καλό πρόσωπο που δείχνουμε σε όλες τις αναμετρήσεις».

«Όσο ο καιρός περνά και πλησιάζουμε στο τέλος, τόσο τα παιχνίδια θα γίνονται πιο δύσκολα. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι η κορυφή του ομίλου. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και, μαζί με τους φιλάθλους μας, που πάντα είναι ο έξτρα παίκτης μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας», τόνισε ο Αντρο Μπούσλιε.

Ο Λάζο Τοτ δήλωσε πως: «Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και είναι πολύ δύσκολο να τον νικήσεις στην έδρα του. Επειδή δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε με λίγη τύχη ελπίζω να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x