Πόλο

Η ταλαιπωρία νίκησε τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 10-8 από τη Ραντνίτσκι στη Σερβία, λυγίζοντας από την ταλαιπωρία του πολύωρου ταξιδιού που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Τη δεύτερη φετινή ήττα του στο Champions League πόλο ανδρών δέχτηκε ο Ολυμπιακός, λυγίζοντας 10-8 απέναντι στη Ραντνίντσκι.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από 40 κύματα για να φτάσουν στη Σερβία, αφού η κακοκαιρία τους καθήλωσε για δώδεκα ώρες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας (δεν υπήρχαν πιο κοντά διαθέσιμα δωμάτια), με αποτέλεσμα να ταξιδέψει μια μέρα πριν το παιχνίδι.

Η ταλαιπωρία λύγισε την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει το σκορ με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 4-1. Ο Γκίλας μείωσε για τον Ολυμπιακό, με τους Σέρβους να κρατούν το +3 (5-2) και τον Μουρίκη να μειώνει σε 5-3 στο φινάλε του πρώτου οκταλέπτου.

Η άνυνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τον Φοντούλη να μειώνει σε 5-4 και τον Γεννηδουνιά να απαντάει σε νέο προβάδισμα των Σέρβων για το 6-5. Οι γηπεδούχοι έστειλαν ξανά τη διαφορά στα δύο γκολ, για το 7-5 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν... γκαζωμένοι και μείωσαν σε 7-7, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει την άμυνά του και παρέδωσε τα ηνία για το 8-7 υπέρ των Σέρβων.

Νωρίς στο τέταρτο οκτάλεπτο οι Σέρβοι έκαναν το 9-7, με τον Μουρίκη να μην ευστοχεί σε πέναλτι στα μέσα της περιόδου. Ο Φουντούλης μείωσε τελικά σε 9-8, όμως η Ραντνίσκι δεν άφησε περιθώρια διαμορφώνοντας το τελικό 10-8.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-2, 1-2, 2-1

Ραντίντσκι: Ντομπζάνοφ, Ραντούλοβιτς 2, Σανόγεβιτς, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 1, Κρουγκ, Ουκρόπινα 1, Πλιέβαντσιτς, Τόχολι, Μίλιτσιτς 1, Λούκιτς 2, Βρλίτς 2, Τοντορόβσκι.

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x