Πόλο

«Σφράγισε» το φάιναλ φορ ο Ολυμπιακός

Έχοντας τον έλεγχο σε όλη την αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός νίκησε 10-6 τη Σεν Αντρέου στο «Πέτρος Καπαγέροφ» και επέστρεψε κα τυπικά στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 10-6 τη Σεν Αντρέου στον Πειραιά στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο γυναικών και, σε συνδυασμό με το 16-7 της πρώτης αναμέτρησης στην Καταλονία πριν δύο εβδομάδες, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στο φάιναλ φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από δύο χρόνια.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 με Τσουκαλά και Έγκενς. Η Σεντ Αντρέου μείωσε 3-2 στην παίκτρια παραπάνω και η Πλευρίτου έκανε το 4-2 στην ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου, η Σεντ Αντρέου μείωσε σε 4-3, όμως οι Πλευρίτου και Μπάνκλινγκ έφεραν το 6-3 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τη διαφορά στο +4 με την Ελευθεριάδου και «καθάρισε» την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στο 9-4 με την Αβραμίδου και η Γιάσκοβιτς απλά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 2-1, 2-2

Ολυμπιακός: Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Μπάκλινγκ, Πλευρίτου Β.2, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα

Σαντ Αντρέου: Σάντσεζ Γκονζάλεθ, Πένια Καράσκο, Γκουάλ Ροβιρόσα, Λούκε Καγιέχο, Μορέλ Εσπιναγκόζα 1, Αρίνο Ρουίθ, Γιάκοβιτς 2, Σκλίκινγκ 1, Παλάσιο Λίντε, Κένινγκ 1, Κρέσπι Μπαρίγα 1, Σάντσεθ Πέρεθ, Νιέτο Γιάσνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x