Πόλο

Στο F4 του Κυπέλλου πόλο γυναικών Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Αλιμος

Οι Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη κι Αλιμος θα ακολουθήσουν τα Χανιά στο F4 του Κυπέλλου πόλο γυναικών μετά τις νίκες τους στους προημιτελικούς της Τετάρτης.

Θα υπερασπιστεί τον τίτλο του κυπελλούχου στο πόλο γυναικών ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν άνετα 16-6 της Γλυφάδας στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα διεκδικήσουν τη «back to back» κατάκτηση του τροπαίου μέσω του F4.


Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-2, 4-3, 3-1

Τα στατιστικά


Έτοιμη να κοντράρει τις κυπελλούχες στην τετράδα είναι η Βουλιαγμένη, η οποία επικράτησε του ΠΑΟΚ 13-5 στο Ποσειδώνιο και περιμένει την κλήρωση των ημιτελικών.

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-4, 1-2, 1-4

Τα στατιστικά


«Πέρασε» με «περίπατο» από τη Νέα Σμύρνη ο Αλιμος, νικώντας τον Πανιώνιο 14-3 κι απειλεί τα φαβορί.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-5, 1-2, 1-4

Τα στατιστικά



*Το Final-4 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό κολυμβητήριο του Βόλου το διήμερο 21-22 Φεβρουαρίου.

Η κλήρωση των αγώνων θα διεξαχθεί την Πέμπτη στη 13:00 στα νέα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x