Πόλο

Ήττα ελπίδας για Απόλλωνα Σμύρνης

Με πέναλτι που δέχτηκε στα 10’’, ο Απόλλων Σμύρνης έχασε από την Τενερίφη 10-11 στην Ισπανία στον πρώτο ημιτελικό του Challenger Cup πόλο ανδρών, όμως ελπίζει για πρόκριση στη ρεβάνς στο Σεράφειο.

Εξαιτίας ενός πέναλτι που δέχτηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Απόλλων Σμύρνης έχασε 10-11 από την Τενερίφη στα Κανάρια Νησιά στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Challenger Cup πόλο ανδρών, όμως το -1 μπορεί να ανατραπεί στο Σεράφειο σε τρεις εβδομάδες, ώστε η «ελαφρά ταξιαρχία» να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης και να διεκδικήσει το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Συγκλονιστικό ήταν το ματς σε όλη τη διάρκεια. Στο 4’:04’’ πριν τη λήξη ο Γαρδίκας, κορυφαίος σκόρερ της ελληνικής ομάδας με 5 γκολ, μείωσε σε 10-9 κι ο ίδιος ισοφάρισε σε 10-10 στα 50''. Με εύστοχο πέναλτι του Εσπανόλ, έγινε το 11-10 στα 10’’ και στην εκπνοή ο Μπογκντάνοβιτς σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως εκπρόθεσμο.


Οκτάλεπτα: 1-3, 3-1, 4-3, 3-3

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 5, Μυρίλος, Σολανάκης 3, Καβουσανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x