Πόλο

Το μήνυμα αγάπης του Βεζένκοφ για την πρόκριση της Ελευθεριάδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η απάντησή της

Ο Σάσα Βεζένκοφ δήλωσε περήφανος για την σύντροφό του, που κατέκτησε χάλκινο με την Εθνική πόλο Γυναικών και θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου είχε τεράστια συμβολή στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική πόλο Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ένα δικό της γκολ έκρινε τον μικρό τελικό απέναντι στην Ιταλία και έστειλε στο… Παρίσι την ελληνική ομάδα.

Ο σύντροφος της, Σάσα Βεζένκοφ, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται λόγω υποχρεώσεων με τους Κινγκς, παρακολούθησε τις προσπάθειές της. «Είμαι τόσο περήφανος για σένα», έγραψε στο Instagram συνοδεύοντας την ανάρτησή του με δύο καρδιές και μια φωτογραφία της αγαπημένης του.

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού, που τον προηγούμενο μήνα είχε επισκεφτεί τον πρώην άσο του Ολυμπιακού στο Σακραμέντο, απάντησε αναλόγως. «Ο άνθρωπος που με στηρίζει από την άλλη άκρη του κόσμου», ανέφερε με τη σειρά της στα social media προσθέτοντας κι εκείνη μια καρδιά.

Το μήνυμα αγάπης του Βεζένκοφ για την πρόκριση της Ελευθεριάδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες κ

Λίγο μετά τη μεγάλη επιτυχία, η ίδια είχε δακρύσει on camera. «Προσπαθώ να βρω τις λέξεις να εκφράσω αυτά που νιώθω, τρέμω! Δεν μπορώ να περιγράφω τι σημαίνει αυτό για μας. Δεν θα μιλήσω για τους κόπους και οτιδήποτε άλλο. Αυτή η ομάδα έπαιξε με τόση ψυχή σήμερα, που πραγματικά δεν άξιζε κάτι άλλο από την πρόκριση. Δεν έχω λόγια, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω απλά τι έχει συμβεί. Είναι ένα όνειρο η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ευγνώμων που θα το ζήσω με αυτά τα κορίτσια, με αυτό το προπονητικό τιμ. Είναι δουλειά χρόνων και πραγματικά δεν έχω λόγια», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x