Πόλο

Το πρόγραμμα των πλέι οφ, πλάι άουτ και πλέι ιν της Α1 πόλο ανδρών

Μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών και την τελική κατάταξη στους δύο ομίλους, οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια που θα συμμετάσχουν στα Play In, στα Play Out και στα Play Off.

Με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών την Τετάρτη, η ΚΟΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης, ήτοι των play off, των play in και των play out.

Οι αγώνες αρχίζουν την ερχόμενη Παρασκευή για τα Play In και το ερχόμενο Σάββατο για τα Play Out και τα προημιτελικά των Play Off.

Αναλυτικά:

Play In:
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 19/4, οι δεύτεροι στις 21/4 κι οι τρίτοι (αν χρειαστούν) στις 23/4. Πλεονέκτημα έδρας έχουν οι αναφερόμενες πρώτες. Οι ομάδες που θα φτάσουν στις δύο νίκες παίρνουν την έβδομη και την όγδοη θέση και θα διεκδικήσουν αργότερα τις θέσεις 5-8.

Play Out:
ΑΕΚ - ΟΦΘ
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ
Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 20/4, οι δεύτεροι στις 24 & 25/ 4 και οι τρίτοι (αν χρειαστούν) στις 27/4. Πλεονέκτημα έδρας έχουν οι αναφερόμενες πρώτες. Οι ομάδες που θα φτάσουν στις δύο νίκες παραμένουν στην κατηγορία, ενώ οι ηττημένες υποβιβάζονται στην Α2.

Play Off (Προημιτελικά):
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 20/4, οι δεύτεροι στις 24/4 και οι τρίτοι (αν χρειαστούν) στις 27/4. Πλεονέκτημα έδρας έχουν οι αναφερόμενες πρώτες. Οι ομάδες που θα φτάσουν στις δύο νίκες προκρίνονται στα ημιτελικά για τις θέσεις 1-4, ενώ οι ηττημένοι θα παίξουν για τις θέσεις 5-8.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x