Πόλο

Ανέτρεψε τον Ηλυσιακό και πάει play in ο Υδραϊκός

Ο Υδραϊκός νίκησε στη Γλυφάδα 9-6 τον Ηλυσιακό στο ματς που ολοκλήρωσε την όγδοη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του δεύτερου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών και θα παίξει στα play in.

Ο Υδραϊκός νίκησε δύσκολα τον προτελευταίο Ηλυσιακό 9-6 στη Γλυφάδα για την όγδοη και τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών και θα αγωνιστεί στα play in, αφήνοντας τους «κιτρινόμαυρους» στα play out.

Έτσι, η ομάδα του Νίκου Καραμάνη πήρε τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη του G2 και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα τη Γλυφάδα το ερχόμενο Σάββατο.

Οπότε, η ΑΕΚ μένει τρίτη στον G2 και εκτός play in, αλλά έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Επίσης, η Χίος και τα Χανιά ισοβαθμούν στους 28 βαθμούς, ευνοούνται οι Χιώτες και εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία και οι Κρητικοί πάνε στα play out, όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον Νηρέα Χαλανδρίου, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν στα play out με μειονέκτημα έδρας κόντρα στο Π. Φάληρο.

Στα του αγώνα, ο Ηλυσιακός προηγήθηκε με 3-1, 4-2 και 4-3 στο ημίχρονο, αλλά οι νησιώτες βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς κι έφτασαν τελικά στη νίκη.


Οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 5-1, 1-1

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Τακάτα 2, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Σουζούκι 3, Ζώρζος, Ρομπόπουλος 2, Δημακόπουλος, Λιαπάκης 1, Κοντονής, Μπερτόλης Π., Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης Ε.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Αλευρόπουλος, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π. 3, Καραβιώτης 1, Αράι, Τσιστράκης 1, Ξυλάς 1, Αράκι, Ασβεστής, Σφηκάκης, Τσιτσιπά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x