Πόλο

Άνετα τον Παναθηναϊκό ο Υδραϊκός

Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου, ο Υδραϊκός νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό στον Άλιμο (14-7) και πήρε προβάδισμα στη σειρά.

Ο Υδραϊκός ήταν κυρίαρχος στην πρώτη κόντρα του με τον Παναθηναϊκό και πήρε σχετικά εύκολα το προβάδισμα στις νίκες (1-0) στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων για το πρώτο μέρος της Γ' φάσης (Γ1) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών (14-7). Έτσι έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ και χρειάζεται μια ακόμα για να πετύχει τον στόχο.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει το Σάββατο (9/4) στην έδρα των πρασίνων στο Γουδή και αν ισοφαρίσεις τις νίκες ο ΠΑΟ, θα χρειαστεί τρίτος αγώνας τη Δευτέρα (11/4) στον Άλιμο. Ο Υδραϊκός, με πλουραλισμό στην επίθεση και καλή άμυνα, κυριάρχησε κατά κράτος από την αρχή μέχρι το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 4-0, 5-5.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης 1, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας, Αλμύρας 2, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 3, Φώσκολος 3, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης, Καρακάσης 1, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος 2, Εγνατιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x