Πόλο

Κλείδωσε την παραμονή η ΑΕΚ, μια ανάσα από τα play in ο ΑΝΟΓ

Η ΑΕΚ επικράτησε 7-5 των Χανίων στην Κρήτη και εξασφάλισε την παραμονή της στην Α1 πόλο ανδρών.

Με μεγάλο διπλό πανηγύρισε την παραμονή της στην Α1 η ΑΕΚ, που επιβλήθηκε 7-5 των Χανίων στην Κρήτη, για την έβδομη αγωνιστική της Β’ φάσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς και με στιβαρή αμυντική λειτουργία έφτασε στην πολύτιμη νίκη.

Με το τρίποντο, ανέβηκε στους 30 βαθμούς και σφράγισε μαθηματικά την αποφυγή των θέσεων που οδηγούν στα playouts, ενώ έχει ελπίδες ακόμα και για play in.

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 2-3, 2-1.
ΝΟ Χανίων (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Χατζηκυριακάκης
ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 1, Παπάκος 1, Στελλάτος 2, Αράγια 1, Μαυρωτάς Αρ. 1, Μπακαλούμης, Ζαχόπουλος.


Ο ΑΝΟΓ πήρε μεγάλη νίκη επί του Υδραϊκού με 14-10 και βρίσκεται μια ανάσα από την εξασφάλιση της μίας θέσης των play in.

Η ομάδα της Γλυφάδας βρίσκεται στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της Α1, δύο βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ και τέσσερις από τη σημερινή της αντίπαλο. (Οι δύο πρώτες ομάδες του δεύτερου ομίλου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον ουραγό του πρώτου ομίλου για την είσοδο στα playoffs.

Νίκη… ελπίδας για την αποφυγή των πλέι άουτ πανηγύρισε στα Ηλύσια η Χίος, επικρατώντας 11-8 του Ηλυσιακού.

Οι Χιώτες έφτασαν στους 25 βαθμούς, αφήνοντας τον σημερινή τους αντίπαλο στους 10 και θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει τη διαδικασία των πλέι αουτ.

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-4, 1-3, 4-3.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης 3, Δήμου Π. 2, Καραβιώτης, Αράι 1, Τσιστράκης, Ξυλάς 1, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης, Αλευρόπουλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης 1, Παππάς 1, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 4, Κανδιόγλου 2, Τζώρτζης, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Καρακούρος Ι., Αμπάζης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x