Πόλο

Χατζηθεοδώρου: «Το καλύτερο παιχνίδι μας όσο βρίσκομαι εγώ στον ΠΑΟΚ»

Ως την καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε αυτή κόντρα στη Μονπελιέ ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Εurο Cup πόλο ανδρών.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε φανταστικά κόντρα στη Μονπελιέ στα προκριματικά του Euro Cup πόλο ανδρών και κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα που προκαλούσε με τη συμπεριφορά της και θεωρεί «κλειδιά» τον ρυθμό και την καλύτερη φυσική κατάσταση, ζητώντας ανάλογες εμφανίσεις και αποτελέσματα στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Ήταν με διαφορά το καλύτερό μας παιχνίδι. Μπορώ να πω πως ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι όσο είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά, από την αρχή μέχρι το τέλος, έπαιξαν φανταστικά, δεν αντέδρασαν στις απίστευτες προκλήσεις των Γάλλων και να τονιστεί πως η γαλλική ομάδα δεν είναι μία αμελητέα ποσότητα.

Νομίζω πως το παιχνίδι κερδήθηκε στη φυσική κατάσταση, από την αρχή μέχρι το τέλος επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, ο οποίος ήταν πάρα πολύ γρήγορος. Πήραν "ανάσες" όλα τα παιδιά για να μην πέσει ο ρυθμός καθόλου κι, έτσι, ήρθε η μεγάλη διαφορά υπέρ μας.

Αύριο είναι το τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στη Σολάρις, για εμένα το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις, τις οποίες να τις συνδυάζουμε με θετικά αποτελέσματα. Αφού πετύχαμε τον στόχο μας, τώρα "κυνηγάμε" παραπάνω προκλήσεις και, γιατί όχι, να μην τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, ώστε να έχουμε μία καλύτερη κλήρωση την Τετάρτη για τον δεύτερο γύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x