Πόλο

«Πέρασε» από τη Χίο ο Υδραϊκός

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο εκ των πρωτοπόρων του δεύτερου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών, Υδραϊκός, νίκησε 9-4 στη Χίο την τοπική ομάδα για την πέμπτη αγωνιστική και έφτασε τις τέσσερις νίκες.

Ο Υδραϊκός νίκησε άνετα 9-4 τη Χίο στο «νησί της μαστίχας» για την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών και έφτασε τις τέσσερις νίκες, αφήνοντας χωρίς πόντο τους νησιώτες.

Με βασικό όπλο την άμυνα, τον Κώστα Γαλανίδη και με επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία, ο Υδραϊκός επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του και προηγήθηκε και με 8-2 στο τρίτο οκτάλεπτο, ενώ χαλάρωσε στο φινάλε για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.


Οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 0-3, 2-1

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Σπανογιάννης, Γδύσης, Παππάς Κ. 2, Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας 1, Καλαργυρός, Μπενέτος, Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ., Αμπάζης

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Αλμύρας 1, Μπλάνης 2, Γιάνκοβιτς 1, Φώσκολος 1, Άντζιτς 1, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Τζόκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x