Γενικά

Πρόεδρος της ΕΟΑΒ ο Γιάννης Γέροντας μετά τις εκλογές

Ο Γιάννης Γέροντας θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΑΒ, εφόσον η Ομάδα Διάσωσης επικρατήσει στις προσεχείς αρχαιρεσίες.

Έπειτα από της προσπάθειες όλων, αλλά και ανθρώπων, οι οποίοι στηρίζουν την κίνηση, ο κ. Γέροντας υπαναχώρησε από την αρχική του θέση, η οποία ήταν να ηγηθεί μόνο της Ομάδας, αλλά να μη αναλάβει τη θέση του προέδρου, διότι διαμένει στα Χανιά.

Σχετικά ο ίδιος δηλώνει: «Αυτός που έγραψε την πρόχειρη πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΟΑΒ, από πού έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν αποδέχθηκα να ηγηθώ της κίνησης; Δεν άκουσε τι απάντησα, οπότε εμφανίζεται αδιάβαστος ή διαστρέβλωσε την απάντηση, κρατώντας ό,τι τον βόλευε.

Βεβαίως και αποδέχθηκα την πρόταση και μεγάλη τιμή για μένα αποτελεί, όπως είπα στη συνέντευξη Τύπου. Είχα τους ενδοιασμούς μου, διότι είμαι κάτοικος Χανίων.

Πιστεύω ότι ο ηγέτης επωμίζεται τα πλέον δύσκολα και επιθυμία μου είναι να αναλάβω την ηράκλεια προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος, που βρίσκεται σε πλήρη σύμπτυξη, έργο το οποίο χρειάζεται άοκνες προσπάθειες και ατέρμονες ώρες. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, θα το αναλάβει η Τεχνική Επιτροπή.

Μετά από συζητήσεις με τους συνεργάτες μου και όχι μόνο, κατόπιν παρακινήσεων, προτροπών και κοινής απαίτησης όλων, θα είμαι ο Πρόεδρος σε περίπτωση επικράτησης της κίνησής μας. Οπότε, κλείνει το θέμα και η παραφιλολογία.

Ο πρόεδρος θα είναι πρώτος μεταξύ ίσων και θα υπάρχουν "δικλείδες" ασφαλείας. Αν εμφανίσει την έπαρση του σημερινού προέδρου και θεωρήσει την ΕΟΑΒ δικό του "βασίλειο", θ' αποπεμφθεί άμεσα. Αυτό θα ισχύσει και για εμένα στο ακέραιο.

Στην πρόχειρη και αναληθή ανακοίνωση, θ' απαντήσω προσωπικά στην ερώτηση που απευθύνει προς εμάς, σχετικά με το ποια σωματεία εκπροσωπούν οι συγκεκριμένοι... Ερώτηση εκ του πονηρού, διότι προέβησαν στην εξής απρέπεια:

Στη συνέντευξη Τύπου είπα ότι ο Γιώργος Ταμπακάκης κι εγώ εκπροσωπούμε όλα τα σωματεία και τον κόσμο τού αθλήματος της Κρήτης.

"Πριν αλέκτορα φωνήσαι", ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ ενόχλησε τηλεφωνικά πρόεδρο χανιώτικου σωματείου, με τον οποίον, πριν να έλθουμε στην Αθήνα, είχαμε μιλήσει και συμφωνήσει, και του ζήτησε την εκπροσώπηση. Απερρίφθη αμέσως η παράλογη απαίτηση. Παρά ταύτα, έβαλαν τρεις ανθρώπους να τον ενοχλούν, ο ένας μετά τον άλλον, τηλεφωνικώς και να διακονεύουν την ψήφο του. Εκείνος, βεβαίως, τους είπε ότι ματαίως προσπαθούν.

Μόλις επέστρεψα, μου το ανέφερε, λέγοντάς ότι, πλέον δεν έχουν αξιοπρέπεια. Μάλιστα, είπε ότι άκουσε απευθείας τη συνέντευξη Τύπου και ήξερε για το email, από το οποίο προκύπτει πως το μόνο μέλημα της διοίκησης της ΕΟΑΒ είναι η άγρα ψήφων. Είναι το μόνο για το οποίο προσπαθεί.

Το ποια σωματεία εκπροσωπούμε, λοιπόν, είναι δικό μας ζήτημα. Ζητούν την πληροφορία για να ενοχλούν τα σωματεία με ταξίματα και ψέματα, που πλέον τα έχουν κατ' επάγγελμα και συνήθεια. Θα τα μαθαίνουν εν καιρώ και όποτε εμείς θέλουμε.

Εκτός από σωματεία, όμως, τους έχουμε πολλές εκπλήξεις. Και θα είμαστε πολύ γενναιόδωροι. Ας περιμένουν...».

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x