Κολύμβηση

Πρόκριση στα ημιτελικά των 50μ. πεταλούδα για Ντουντουνάκη

Η Άννα Ντουντουνάκη προκρίθηκε ημιτελικά των 50μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Κολύμβησης του Παρισιού. Εκτός έμειναν Βλάχου και Αντωνίου.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια πρόκριση είχαμε από τις τρεις ελληνικές συμμετοχές στα προκριματικά των 50μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Κολύμβησης του Παρισιού. Η Άννα Ντουντουνάκη κατάφερε να προκριθεί στα απογευματινά ημιτελικά (20:25).

Στην τέταρτη προκριματική σειρά, η Ντουντουνάκη ήταν έβδομη με χρόνο 26,38’’, ενώ η Άννα-Αυγούστα Βλάχου ένατη με 26,59’’ και η Κύπρια Κάλια Αντωνίου δέκατη με 26,69’’. Στην πέμπτη προκριματική σειρά, η Γεωργία Δαμασιώτη ήταν έβδομη με 26,49’’.

Η Ντουντουνάκη είχε τον 18ο καλύτερο χρόνο, ενώ η Δαμασιώτη κατέλαβε την 21η θέση και η Βλάχου την 25η.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x