Γενικά

Νέος πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό ανδρών ο Σταματούρος, τέταρτος τίτλος για την Τόλιου στο απλό

Ο Γιώργος Σταματούρος και η Κατερίνα Τόλιου είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο απλό ανδρών και γυναικών αντίστοιχα για το 2020-2021.

Ο Γιώργος Σταματούρος κατέκτησε τον πρώτο του πανελλήνιο τίτλο στο από απλό ανδρών πινγκ πονγκ κι έφτασε στη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στον συγκλονιστικό τελικό, κατέβαλε τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο του Παναθηναϊκού με 4-3 σετ και με ανατροπή από 1-3.

Η 26χρονη αθλήτρια του Παναθηναϊκού προχώρησε ως πρώτο φαβορί κι έφτασε στην πρωτιά για τέταρτη φορά. Στον τελικό, «λύγισε» τη συμπαίκτριά της στο αθηναϊκό σωματείο Ελισάβετ Τέρπου με 4-2 σετ.



Οι νικητές του απλού έφυγαν με δύο τίτλους από την ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο Σταματούρος πρώτευσε και στο διπλό ανδρών με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Τάσο Ρηνιώτη. Η Τόλιου και η Κωνσταντίνα Παρίδη του Ολυμπιακού διατήρησαν τα «σκήπτρα» που έχουν στο διπλό γυναικών από το 2019.

Στο πρωτάθλημα πρωταγωνίστησαν, επίσης, η νεαρή Μαλαματένια Παπαδημητρίου με πρώτο τελικό στη μεγάλη κατηγορία και πρώτο μετάλλιο στο απλό και ο Νίκος Αντωνιάδης με δεύτερο σερί μετάλλιο στο απλό κι ένα ακόμα χάλκινο στο διπλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x