Γενικά

Πρώτες νίκες στη σουηδική Λίγκα πινγκ πονγκ για τον Κ. Κωνσταντινόπουλο

Άνοιξε …λογαριασμό στη σουηδική Λίγκα πινγκ πονγκ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος.

Με τη φανέλα της νέας ομάδας του, της ΒΤΚ Ρέκορντ, ο Κώστας Κωσνταντινόπουλος πραγματοποίησε τις δύο πρώτες ατομικές νίκες του στη σουηδική Λίγκα πινγκ πονγκ. Το κλαμπ μπορεί να υπέστη τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα ματς του φετινού πρωταθλήματος, όμως ο αριστερόχειρας διεθνής έκανε το καλύτερο από την πλευρά του, ύστερα από τα δύο παιχνίδια που είχε χάσει στην πρεμιέρα.

Στις αρχές της εβδομάδας είχε και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης τη δεύτερη συμμετοχή του στη Σούπερ Λίγκα της Πολωνίας. Ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών το 2020, που είναι ακόμη στο πρώτο του διάστημα μετά την επάνοδό του από σοβαρό τραυματισμό, ηττήθηκε σε ματς που κρινόταν στα δύο νικηφόρα σετ για κάποιον αθλητή.

Στην κορυφαία κατηγορία της Σουηδίας η Ρέκορντ υποδέχτηκε την Τρίτη τη Χάλμσταντ. Ηττήθηκε με 4-2 και τις δύο νίκες σε ατομικό επίπεδο σημείωσε ο Κωνσταντινόπουλος, αγωνιζόμενος στη θέση 2 της ομάδας του. Στην αρχή κατέβαλε τον Φαμπιάν Άκερστρομ με 3-2 σετ και οριακή διαφορά στο πέμπτο σετ και, στη συνέχεια, τον Βίλχελμ Κίντμπλαντ με 3-1.

Στην Πολωνία, η Λίγκα συνεχίστηκε με τα ματς της έβδομης αγωνιστικής. Από ελληνικής πλευράς, είχε παρουσία ο Αγγελάκης. Η ομάδα του, η Γιάροσλαβ, έχασε 3-1 σετ εντός έδρας από την Μπίντγκοζ, με την οποία ισοβαθμούσε στην τρίτη θέση. Ο Έλληνας αμυντικός δεν ήταν στην αρχική τριάδα και χρησιμοποιήθηκε με αλλαγή παίκτη στο τέταρτο στη σειρά ματς.

Στο ομαδικό της πρώτης κατηγορίας στην Πολωνία, τα παιχνίδια μετά το 2-1 στα σκορ ομάδων κρίνονται με το σύστημα του καλύτερου των τριών σετ. Ο Αγγελάκης έκανε καλή εμφάνιση, αλλά κάμφθηκε από τον Κανγκ Ντονγκσού με 2-0 σετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x