Γενικά

Πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ πινγκ πονγκ για τον Σταματούρο

Ο Γιώργος Σταματούρος ήταν αυτός που χαμογέλασε το βράδυ της Πέμπτης στην αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπου τέθηκαν αντίπαλοι δύο νεαροί Έλληνες διεθνείς.

Στο πλαίσιο της πέμπτης και προτελευταίας αγωνιστικής για το γκρουπ D, ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού Νέων ανδρών έκανε μόλις τη δεύτερη συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ενίσχυσε τη γαλλική Ενεμπόν στον εντός έδρας αγώνα με τη σουηδική Έσλοβ, στην οποία αγωνίζεται φέτος ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού νέων και συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Γιάννης Σγουρόπουλος.

Οι δυο τους δεν ήρθαν σε …κόντρα, αλλά η βραδιά κύλησε θετικά μόνο για τον Σταματούρο. Ο 19χρονος άσος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ και, μάλιστα, εναντίον Κινέζου αθλητή! Επιπλέον, διαμόρφωσε το τελικό σκορ των ομάδων με 3-0 και χάρη σε αυτό η Ενεμπόν κάλυψε την ήττα του πρώτου γύρου στη Σουηδία με 3-1 και κράτησε σοβαρές ελπίδες για πρόκριση στην προημιτελική φάση!

Αντίθετα, ο Σγουρόπουλος έχασε στην αρχή σε αμφίρροπο ματς από Κινέζο αθλητή και στο τέλος είδε τη νέα «βαριά» ήττα της ομάδας του και τη μεγάλη μείωση των πιθανοτήτων για είσοδο στην οκτάδα.


Αναλυτικά, η εξέλιξη του αγώνα Ενεμπόν-Έσλοβ 3-0:

Φαν Σενγκ Πενγκ-Γιάννης Σγουρόπουλος 3-1 (13-11, 11-13, 11-8, 14-12)
Σεντρίκ Νούτινκ-Τρουλς Μέρεγκαρντ 3-1 (11-7, 11-6, 8-11, 11-3)
Γιώργος Σταματούρος-Ζανγκ Φουζού 3-1 (11-6, 11-8, 5-11, 11-4)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x