Γενικά

Πρωτιά για τους Έλληνες σκοπευτές στην Τσεχία

Χρυσά μετάλλια στην Τσεχία για τους Έλληνες σκοπευτές Γιάννη Τοπαλίδη και Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στο Χοντόνιτσε διεξήχθη ο Εθνικός αγώνας Τσεχίας την Κυριακή 14 Αυγούστου παρουσία 200 Ευρωπαίων σκοπευτών.

Σε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες πρακτικής σκοποβολής με λειόκανο, σε μια χώρα με μεγάλη παράδοση και μεγάλες επιτυχίες,οι Έλληνες πρωταθλητές Γιάννης Τοπαλίδης και Μιχάλης Χατζηγιάννης κατάφεραν για πρώτη φορά να κερδίσουν το χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες τους και να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται φέτος, αφού έχουν διακριθεί σε όλους τους αγώνες που έχουν λάβει μέρος.

Ο Γιάννης Τοπαλίδης στην κατηγορία Standard κέρδισε σε μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση με μεγάλο ανταγωνισμό αποδεικνύοντας ότι η πνευματική και ψυχολογική προετοιμασία μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Άφησε τη δεύτερη θέση στον Πολωνό πρωταθλητή Μαρτσέλα και στην τρίτη τον Ιταλό πρωταθλητή Γκαλινάρι με διαφορά 5% και 7,5% αντίστοιχα, ενώ πολύ μικρές ήταν οι διαφορές των υπολοίπων αθλητών της πρώτης δεκάδας.

Αντίθετα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατάφερε να κερδίσει με μεγάλη άνεση και διαφορά 19% και 29% των Πολωνών Γιαροσιέβιτς και Ζιόμεκ αντίστοιχα δείχνοντας ότι φέτος δεν έχει αντίπαλο αφού έχει πάρει το χρυσό σε όλους τους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη με αποκορύφωμα βέβαια το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ουγγαρία.

Οι Έλληνες πρωταθλητές με την καθοδήγηση του εμπειρότερου όλων Γιώργου Φιλίππου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για να ολοκληρώσουν τη χρονιά στον δυσκολότερο ίσως αγώνα που θα διεξαχθεί στις 15-16 Οκτωβρίου στην Ιταλία ελπίζοντας σε μια ακόμα καλή εμφάνιση και διάκριση.

Πρωτιά για τους Έλληνες σκοπευτές στην Τσεχία

Πρωτιά για τους Έλληνες σκοπευτές στην Τσεχία

Πρωτιά για τους Έλληνες σκοπευτές στην Τσεχία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x