Στίβος

Πτώση για την Περισίδου στα 60μ. με εμπόδια

Μετά την ίωση που την ταλαιπώρησε η Ελισάβετ Πεσιρίδου, είχε πτώση στο 5ο εμπόδιο στην πρώτη προκριματική σειρά των 60 μ. με εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το απογευματινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ για τα ελληνικά χρώματα.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου σκόνταψε στο τελευταίο εμπόδιο στα 60 μ. με εμπόδια και δεν κατάφερε να τερματίσει. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μέχρι το 5ο εμπόδιο ήταν στην 4η με 5η θέση της σειράς της. Η ατυχία λοιπόν συνεχίστηκε για την Πεσιρίδου καθώς ταλαιπωρήθηκε και από μια ίωση τις τελευταίες μέρες.

Η πτώση της ήταν άσχημη και οι γιατροί έσπευσαν από πάνω της, ενώ επιστρατεύθηκε μέχρι και καροτσάκι για να την βοηθήσουν να αποχωρήσει από τα κουλουάρ, αλλά η ίδια όταν το αντίκρισε χαμογέλασε και όταν σηκώθηκε όρθια σύσσωμο το Μπέρμιγχαμ αρένα την χειροκρότησε.

Αμέσως μετά στην μεικτή ζώνη η Πεσιρίδου τόνισε οτι: «Δεν κατάλαβα πως έγινε, θέλω να το δω. Μέχρι εκεί ένιωθα πολύ καλά όμως και η εκκίνηση μου ήταν από τις καλές. Γενικώς μέχρι εκεί μου άρεσε η κούρσα. Στο 5ο εμπόδιο ένιωθα την διπλανή μου και ήθελα να κάνω επίθεση και να την περάσω. ένιωσα οτι μπορούσα. Καλό είναι πάντως, δεν είχα πέσει ποτέ μέχρι σήμερα, ήταν η πρώτη φορά».

«Όταν μου έφεραν το καροτσάκι γέλασα η αλήθεια είναι γιατί ήμουν εντάξει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x