Μαχητικά Αθλήματα

Έκλεισε το ματς της δεκαετίας - Συμφώνησαν Φιούρι-Ούσικ!

Ήταν σε διαπραγματεύσεις οι Ούσικ - Φιούρι τις τελευταίες ημέρες, και τελικά συμφώνησαν.

Είναι σίγουρα το ματς της χρονιάς και το καλύτερο των τελευταίων ετών και ενδεχομένως της δεκαετίας. Ο Τάισον Φιούρι και ο Αλεξάντερ Ούσικ συμφώνησαν να κοντραριστούν σε ένα παιχνίδι που θα φέρει όλες τις ζώνες όλων των ομοσπονδιών σε έναν αθλητή, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στη heavyweight κατηγορία.

Οι δύο αθλητές, μετά από μικρό χρονικό διάστημα συζητήσεων, συμφώνησαν σε όλα για τη διεξαγωγή του αγώνα, με τις ομάδες τους μάλιστα να ενημερώνουν τις ομοσπονδίες για το deal και να ζητούν το ΟΚ για να προχωρήσουν στην υπογραφή των συμβολαίων και τον ορισμό της ημερομηνίας.



Η τελευταία πληροφόρηση ήθελε τον Φιούρι να προτείνει το υπέρ του 70-30 στα κέρδη με τον Ούσικ να απαντά θετικά, θέτοντας όμως μια προϋπόθεση. Να δεσμευτεί ο Άγγλος ότι θα προσφέρει το ποσό του ενός εκατομμυρίου λιρών στην Ουκρανία για την ενίσχυσή της στον πόλεμο με τη Ρωσία. Χωρίς να υπάρχει ενημέρωση, φέρεται ότι ο Φιούρι αποδέχθηκε, και αυτός με τη σειρά του, την προϋπόθεση από τον Ουκρανό και το deal έκλεισε.

Η πιο πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή του αγώνα είναι στις 29 Απριλίου στο Γουέμπλεϊ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x