Μαχητικά Αθλήματα

Ο Κανέλο επέλεξε vegan διατροφή ενόψει του νέου του αγώνα

Κομμένο το κρέας για τον Κανέλο Άλβαρες ο οποίος δηλώνει σε εξαιρετική κατάσταση από την επιλογή που έχει κάνει πια για τη διατροφή του και τη συνιστά σε όλους.

Άλλος ένας αθλητής υψηλότατου επιπέδου επιλέγει την vegan διατροφή.

Ο λόγος για τον Κανέλο Άλβαρες ο οποίος μιλώντας στο ESPN ενόψει του αγώνα του με τον Ντμίτρι Μπίλοφ έκανε γνωστό ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προβεί σε μια τεράστια αλλαγή. Αποφάσισε να ακολουθήσει vegan διατροφή, κόβοντας «μαχαίρι» το κρέας.

Μάλιστα, στις δηλώσεις του αναφέρει πως προχώρησε στην αλλαγή αυτή εκτιμώντας ότι θα τον βοηθήσει αρκετά εδικά στο θέμα της ζύγισης αποφεύγοντας την ειδική και άκρως εξαντλητική προετοιμασία που κάνουν όλοι οι αθλητές των μαχητικών αθλημάτων για να «πιάσουν» τα κιλά.

«Δεν είμαι περίεργος σε ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό. Είμαι αρκετά εύκολο και υιοθετώ εύκολα συνήθειες, και πολύ γρήγορα», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει: «Δεν είναι κάτι που το έκανα ξαφνικά, που το άλλαξα από τη μία ημέρα στην άλλη. Γενικότερα προσπαθώ να έχω στη διατροφή μου περισσότερά λαχανικά, και κάποιες στιγμές επέλεγα και κρέας. Έτσι αισθάνομαι ήδη αρκετά καλά, αρκετά δυνατός και το στομάχι μου μια χαρά. Το συνιστώ σε όλους», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x