Μαχητικά Αθλήματα

Πυγμαχία: Χάλκινο Μετάλλιο κέρδισε η Όλγα Παπαδάτου για την Ελλάδα – 5η θέση η Χρυσούλα Πλέα

Δυνατοί αγώνες και σπουδαίες εμφανίσεις από την Εθνική Ομάδα Γυναικών.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών στο Μαυροβούνιο η Εθνική μας Ομάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της με τον καλύτερο τρόπο αφού στις «αποσκευές» της έφερε στην Ελλάδα ένα Χάλκινο μετάλλιο και μία 5η θέση δείχνοντας ακόμη μία φορά ότι τα «γαλανόλευκα γάντια» αφήνουν την σφραγίδα τους από όπου κι αν περάσουν.

Όλες οι Πρωταθλήτριές μας έδωσαν μέσα στο ρινγκ τον καλύτερό τους εαυτό, πάλεψαν με πείσμα, πάθος και ιδιαίτερο δυναμισμό εκπροσωπώντας επάξια τα Εθνικά μας χρώματα.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης, μαζί με τον Επικεφαλής Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Αρτούρ Μικαελιάν και τον Τεχνικό Διευθυντή της ΕΟΠ Αντώνη Γιαννούλα. Ο κ. Μαριόλης υποδέχτηκε την Ελληνική αποστολή κρατώντας κόκκινα τριαντάφυλλα τα οποία και πρόσφερε στις Πρωταθλήτριές μας και στους Ομοσπονδιακούς προπονητές μας δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές του στα μέλη της Εθνικής μας Ομάδας.

Πυγμαχία: Χάλκινο Μετάλλιο κέρδισε η Όλγα Παπαδάτου

Ο πρόεδρος της ΕΟΠ, κ. Χάρης Μαριόλης ιδιαίτερα συγκινημένος μίλησε για τη νέα σπουδαία επιτυχία της Εθνικής μας Ομάδας λέγοντας τα εξής:
Είμαι πολύ περήφανος και πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη της πορείας της Εθνικής μας Ομάδας Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Πρωταθλήτριά μας Όλγα Παπαδάτου κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο και αναμετρήθηκε με εξαιρετικά δυνατές αθλήτριες δείχνοντας ότι το επίπεδο στην Ελληνική Πυγμαχία έχει ανέβει πολύ και επάξια μπορεί να διεκδικεί την υψηλότερη θέση στο βάθρο.
Παράλληλα η Χρυσούλα Πλέα κέρδισε την 5η θέση αλλά και όλες οι Πρωταθλήτριές μας έπαιξαν καταπληκτικούς αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή, στις δυναμικές Πρωταθλήτριές μας και στους Ομοσπονδιακούς Προπονητές μας που με εντατική δουλειά κάθε φορά μας αποδεικνύουν ότι τόσο οι Αθλητές όσο και οι Αθλήτριές μας έχουν μπει σε αμείωτους ρυθμούς προετοιμασίας για τα επερχόμενα προκριματικά των Ολυμπιονικών αγώνων του 2024 στο Παρίσι, όπου η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας είμαι σίγουρος ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για την χώρα μας.

Πυγμαχία: Χάλκινο Μετάλλιο κέρδισε η Όλγα Παπαδάτου

Για την Εθνική Ομάδα Γυναικών φόρεσαν τα «γαλανόλευκα γάντια» οι εξής Αθλήτριες:

Πλέα Χρυσούλα 52 κιλά
Γιαννακοπούλου Αντωνία 54 κιλά
Παπαδάτου Όλγα 57 κιλά
Τζανή Μαρια Λένα 60 κιλά
Σταυρίδου Βασιλική 75 κιλά

Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές, Νίκος Πλέας, Βασίλης Κοκόλης και Παναγιώτης Καρανικολής συνόδευσαν την Εθνική Ομάδα Γυναικών.

Πυγμαχία: Χάλκινο Μετάλλιο κέρδισε η Όλγα Παπαδάτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x