Τέταρτος στο επί κοντώ στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Οσιγεκ με την επονομασία «Memorial Josip Gasparac». Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε άλμα στα 5,33. Ο Ρίζος έκανε το πρώτο αναγνωριστικό άλμα του στα 5.33 κι έφτασε κοντά στο να περάσει με την πρώτη του προσπάθεια τα 5,53, αλλά επέλεξε να αφήσει τις άλλες δύο διαθέσιμες για τα 5.58, ενώ έδειξε να αντιμετωπίζει και μια μικρή ενόχληση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, οπότε κι απέτυχε τρεις φορές.
Πλέον, ο Ρίζος αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο υπόλοιπο της χειμερινής περιόδου, προκειμένου να δώσει οριστικό τέλος στο πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο μήνα.
Ο Αντώνης Σάντας πέρασε με την πρώτη τα 5,13, με την τρίτη τα 5,33, αλλά απέτυχε τρεις φορές στα 5,43 και πήρε την έκτη θέση.
Τέλος, ο Γιώργος Παπαναστασίου πέρασε με την τρίτη τα 5,23, με τη δεύτερη τα 5,33, αλλά φάνηκε να κρατά τον πήχη στη θέση του με το αριστερό του χέρι, οι κριτές τελικά ακύρωσαν την προσπάθειά του κι, έτι, πήρε την όγδοη θέση.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






