Γενικά

Σάλος για το χαστούκι προπονητή σε 13χρονη - Εξοργιστικές δηλώσεις προπονητή και μητέρας!

Προπονητής χαστούκισε 13χρονη αθλήτρια δυναμικών αθλημάτων για την απόδοσή της. Tι λέει ο προπονητής, αλλά και η μητέρα της αθλήτριας.

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που απαθανατίζει έναν προπονητή να δίνει δυνατό χαστούκι σε 13χρονη αθλήτρια δυναμικών αθλημάτων (τζούντο). Το περιστατικό καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση, καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση προβαλλόταν σε live streaming για τους συγγενείς και φίλους των αθλητών που δεν μπορούσαν να είναι παρόντες στο κλειστό γυμναστήριο λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Ο ίδιος ο προπονητής προσπάθησε να υποβαθμίσει το συμβάν: «Αυτή η αθλήτρια είναι σαν την κόρη μου, από μονογονεϊκή οικογένεια. Προσπαθώ να τη βάλω σε έναν καλό δρόμο, να την τραβήξω από παλιοπαρέες έξω. Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες, μπορεί να έδειξα λίγο παραπάνω σκληρός, αλλά δεν είναι όπως ακριβώς φάνηκε. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, έχω μιλήσει και με τη μητέρα της. Μου είπε πως αν χρειαστεί μπορώ να τους ρίξω και μια μπατσούλα. Δεν μου απέδωσαν όπως έπρεπε κι εγώ λίγο ξέφυγα. Πάνω στην ένταση... έγινε. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Να μη γίνουμε ανθρωποφάγοι. Το έκανα για να την ξυπνήσω επειδή δεν μου απέδωσε όπως ήθελα. Ήταν μια άτυχη στιγμή, το κορίτσι δεν το εξέλαβε στραβά. Έχω αναλάβει τον ρόλο του πατέρα. Αν το θέμα πάρει άλλη διάσταση από την πραγματική, εγώ καταστρέφομαι!», τόνισε στο STAR.

Η μητέρα της 13χρονης κάλυψε τον προπονητή και έδειξε να μην παρεξηγεί τη συμπεριφορά του θεωρώντας τη φυσιολογική! «Δεν χρειάζεται να πάρει τέτοιες διαστάσεις. Είμαι χωρισμένη κι ο προπονητής έχει τις αθλήτριες σαν παιδιά του. Δεν έγινε άλλη φορά, μέσα στο στρες μπορεί να έγινε κατά λάθος. Τα αγαπάει τα παιδιά, δεν χρειάζεται να γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Ο προπονητής αγαπά τα παιδιά μου. Δεν με ενοχλεί αυτό, όλοι μας έχουμε δώσει μια σφαλιάρα στα παιδιά μας. Δεν έχει ξαναγίνει από τον προπονητή. Αγαπώ τα παιδιά μου. Έγινε μια φορά κι ας το αφήσουμε εκεί. Έγινε πρώτη και τελευταία φορά, δεν πρόκειται να ξαναγίνει πιστεύω», επισήμανε.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x