Γενικά

Σε έδρες μέχρι το τέλος το Τοπικό Κύπελλο συλλόγων

Αντίστοιχο ταμπλό προβλέπεται ακόμα στην Αττική για τις γυναίκες, ενώ στη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο και τη Λοιπή Νησιωτική χώρα οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής δεν αρκούσαν για ανάλογους αγώνες.

Σε εξέλιξη είναι εδώ και λίγο καιρό το Τοπικό Κύπελλο ανδρών-γυναικών της περιόδου 2023-2024 στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Η διοργάνωση συλλόγων θ' αναδείξει τους τοπικούς Κυπελλούχους σε δύο περιοχές και παράλληλα θα δώσει προκρίσεις για το Κύπελλο Ελλάδας. Θα ολοκληρωθεί τον Μάιο και η φετινή διαφοροποίηση στον τρόπο διεξαγωγής είναι ότι, από την αρχή ως το τέλος, τα ματς θα γίνονται στις έδρες των σωματείων.

Παντού σχηματίζονται νοκ άουτ ταμπλό και προς το παρόν έχουν διεξαχθεί αγώνες του 1ου γύρου στο Τοπικό Κύπελλο Αττικής και το Τοπικό Κύπελλο Βόρειας Ελλάδας στους άνδρες.

Αντίστοιχο ταμπλό προβλέπεται ακόμα στην Αττική για τις γυναίκες, ενώ στη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο και τη Λοιπή Νησιωτική χώρα οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής δεν αρκούσαν για ανάλογους αγώνες.

Για τον ίδιο λόγο δεν θα γίνουν ματς στο Τοπικό Κύπελλο Β. Ελλάδας γυναικών. Όλα τα βασικά στοιχεία του θεσμού, καθώς και τα πρώτα αποτελέσματα τα βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στον ιστότοπο των αγώνων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη διεύθυνση.

Στην Αττική είχαν δηλώσει συμμετοχή 20 ομάδες ανδρών και 9 γυναικών. Στη Βόρεια Ελλάδα άρχισαν 11 ομάδες ανδρών. Τοπικό Κύπελλο προβλεπόταν για τη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο και τη Λοιπή Νησιωτική χώρα, όμως έδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον μόνο 3 και 2 ομάδες ανδρών αντίστοιχα... Για κάθε Περιφέρεια απαιτείτο ο ελάχιστος αριθμός των τεσσάρων ομάδων για τη διεξαγωγή Τοπικού Κυπέλλου.

Για τις 12 Μαΐου 2024 έχει οριστεί το φινάλε της διοργάνωσης και στην έδρα του ενός από τους δύο φιναλίστ θα γίνουν και οι τελικοί. Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στις 25-26 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί το Κύπελλο Ελλάδας σε μέρος της Βόρειας Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x