Στίβος

Συνέχεια για τρεις πρωταθλητές στίβου στο εξωτερικό

Στο Τάμπερε της Φινλανδίας συνεχίζεται την Τρίτη η δράση για δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες του στίβου.

Η Γεωργία Δεσπολλάρη κι η Άρτεμις Αναστασίου θα είναι παρούσες στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Τάμπερε την Τρίτη. Η Δεσπολλάρη προέρχεται από το 2.05.81 στο Ντόρτμουντ που αποτελεί την έκτη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στον κλειστό στίβο.

Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου δεν έχει ακόμη εμπειρία στους αγώνες κλειστού στα 800 μέτρα, όμως κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία επίδοση, την οποία θα προσπαθήσει να βελτιώσει στη φινλανδική πόλη και σε μια κούρσα στην οποία έχει την τρίτη επίδοση από τις μετέχουσες.

Από την πλευρά της, η Άρτεμις Αναστασίου έχει προγραμματίσει δύο κούρσες στα 60 μέτρα και, μέσα από αυτές, να επιδιώξει τη βελτίωσή της στα 200 μέτρα για τους αγώνες του ανοιχτού στίβου. Η αθλήτρια του Δημήτρη Βασιλικού την επόμενη εβδομάδα θα τρέξει στο μίτινγκ του Άπελντορν.

Η πρωταθλήτρια των σπριντ προετοιμάζεται για τους αγώνες του ανοιχτού.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος συνεχίζει τους αγώνες του την Τρίτη στο Άαρχους. Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού του 2023 στο τριπλούν άνοιξε τη σεζόν στο τέλος του περασμένου έτους με άλμα στα 16,13. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού θα επιδιώξει να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ και να «κυνηγήσει» από νωρίς στη σεζόν επιδόσεις κοντά στο ατομικό του ρεκόρ.

Ο Ανδρικόπουλος θα συμμετάσχει στο μίτινγκ του Μιραμάς στις 2 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x