Γενικά

«Σφραγίζει» την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού η Εθνική ανδρών πινγκ πονγκ

Την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομαδικού 2019 επικυρώνει το βράδυ της Τρίτης στο Λουξεμβούργο η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών.

Για την τέταρτη αγωνιστική του έκτου προκριματικού γκρουπ στο επίπεδο Α των προκριματικών, αντιμετωπίζει το τοπικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του ευρωπαϊκού δουκάτου και θέλει να επιβεβαιώσει το τίτλο του μεγάλου φαβορί.

Οι δύο πρώτες θέσεις από κάθε γκρουπ δίνουν απευθείας πρόκριση στα τελικά της Γαλλίας. Στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου της με εντός έδρας νίκη 3-0 επί του Λουξεμβούργου και ήττα 3-2 στη Ρωσία. Εφόσον κάνει το χρέος της και νικήσει, τότε θα ξαναβρεθεί στην κορυφή του γκρουπ και θα σιγουρέψει και μαθηματικά την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ναντ.

Στο Μπέρμπουργκ, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής θα στηριχτεί στους Παναγιώτη Γκιώνη, Γιάννη Σγουρόπουλο και Τάσο Ρηνιώτη. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:30.

Η αποστολή μετέβη στο δουκάτο από δύο διαφορετικά σημεία. Οι Βατσακλής, Γκιώνης, Σγουρόπουλος πήραν πτήση από την Αθήνα, ενώ ο Ρηνιώτης αναχώρησε από τη Γαλλία.

Η Ελλάδα θα ολοκληρώσει τους αγώνες της στον όμιλο στις 20 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x