Στίβος

Αποχωρεί από τους στίβους η «ιπτάμενη» Ολλανδέζα Ντάφνε Σκίπερς στα 31 της!

Μετά από πολλά προβλήματα τραυματισμών τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η Ντάφνε Σκίπερς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τα κουλουάρ των 200 μέτρων μόλις στα 31 της.

«Τέλος» εποχής για την Ντάφνε Σκίπερς. Η Ολλανδέζα σταρ των σπριντ κι ειδικότερα των 200 μέτρων με την πληθώρα μεταλλίων στις μεγάλες διοργανώσεις στίβου, ανακοίνωσε πως αναγκάζεται να αποχωρήσει μόλις στα 31 της από τα κουλουάρ λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπισε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τα οποία την ανάγκασαν να χάσει όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 2019 μέχρι και το πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η Σκίπερς μέσα σε έξι χρόνια ουσιαστικά καριέρας κατάφερε να κατακτήσει τα πάντα: Δύο χρυσά σε παγκόσμια πρωταθλήματα ανοιχτού, τέσσερα χρυσά σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανοιχτού κι ένα χρυσό σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού.

Συνολικά, η Σκίπερς κατέκτησε 17 μετάλλια όλων των χρωμάτων σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις ανοιχτού και κλειστού στίβου και το Diamond League του 2016 στα 200 μέτρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x