Γενικά

Σοκαριστικό βίντεο: Πρώην παίκτης NFL χτυπάει βίαια την πρώην του μπροστά στα μάτια του μωρού τους

Σοκ... Το βίντεο σοκάρει με τη βιαιότητα που χτυπά ο 100 κιλών παίκτης του NFL την πρώην του και μητέρα του 5 μηνών παιδιού τους.

Ανατριχιαστικό… Το βίντεο που ακολουθεί σοκάρει με τη βιαιότητά του.

Ο πρώην παίκτης NFL, Ζακ Στέισι φαίνεται να χτυπάει την πρώην φίλη του με τρομακτική βιαιότητα, και όλα αυτά μπροστά τα μάτια του πέντε μηνών μωρού τους.

Το περιστατικό αυτό, καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο σπίτι η οποία αποκάλυψε κάθε ενέργεια του 30χρονου, 100 κιλών παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος φέρεται να ζήλευε παθολογικά.

Αρχικά, γρονθοκοπεί την 30χρονη μητέρα του παιδιού του η οποία, ακούγεται καθαρά, να τον παρακαλεί να σταματήσει. Εκείνος συνεχίζει πιάνοντάς την και πετώντας την πάνω στην τηλεόραση.

Σοκαριστικό βίντεο: Παίκτης NFL χτυπά βίαια την πρώην του!

«Με γρονθοκόπησε πολλές φορές στο κεφάλι. Τον ικέτεψα να σταματήσει γιατί το παιδί ήταν στον καναπέ κοντά στο σημείο που με χτύπησε», έγραψε η 30χρονη γυναίκα στην καταγγελία που έκανε αργότερα στην αστυνομία.

«Τότε με έπιασε και με πέταξε πάνω στην τηλεόραση. Η τηλεόραση έπεσε και εκείνος γύρισε για να σιγουρευτεί ότι έπεσε πάνω μου και δεν σηκώθηκα. Άρχισε να μου φωνάζει ότι είμαι καταστροφική», συνεχίζει στην περιγραφή της.

Στη συνέχεια, περιγράφει, κάλεσε το ασθενοφόρο και έφυγε, έχοντας πλησιάσει το μωρό το οποίο έκλεγε και λέγοντάς του ότι το αγαπά.

Το βίντεο το έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του twitter μια φίλη της μητέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x