Στίβος

Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού η Πεσιρίδου

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά των 60μ. εμπ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου πανηγύρισε η Ελισάβετ Πεσιρίδου με την τρίτη θέση στη σειρά της και χρόνο πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την εξαιρετική της κατάσταση έδειξε στα προκριματικά των 60μ. εμπ. η Ελισάβετ Πεσιρίδου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Η 25χρονη σπρίντερ έτρεξε σε 8.08 -πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (8.04) που την έστειλε στην κορυφαία χειμερινή διοργάνωση της Ευρώπης- και προκρίθηκε με τον τρίτο καλύτερο χρόνο της τέταρτης σειράς και ένατο της γενικής κατάταξης στον απογευματινό (17:30) ημιτελικό.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x