Γενικά

Στα ρεπεσάζ οι Ιωσηφίδης και Γκίρνης

Σε "τροχιά" μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης Εφήβων στη Ρώμη βρίσκονται οι Μιχάλης Ιωσηφίδης και Γιώργος Γκίρνης, οι οποίοι θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους την Τετάρτη στα ρεπεσάζ.

Στα 97 κιλά, ο Ιωσηφίδης ξεκίνησε πολύ καλά και επικράτησε στους «16» με 3-1 του Βούλγαρου Αλισαχί και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε το φαβορί για το χρυσό Σαργκσιάν και ηττήθηκε με τεχνική πτώση.

Ο Ρώσος έφτασε στον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα πρωταθλητή να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Την Τετάρτη, στον πρώτο αγώνα θα αντιμετωπίσει τον Γεωργιανό Κουτσισβίλι και, σε περίπτωση που νικήσει, θα αντιμετωπίσει τον Φινλανδό Σαβολαϊνέν για το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 67 κιλά, ο Γιώργος Γκίρνης στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισε τον Λιαβόντσικ και, παρά το γεγονός ότι προκρίθηκε με 6-5, έχασε τον αγώνα στις παρατηρήσεις. Ο Λευκορώσος θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο κι έστειλε τον Γκίρνη στα ρεπεσάζ. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Ουκρανό Χρουσίν με στόχο να αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 55 κιλά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχασε στους «16» από τον Γάλλο Μπατελέ κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Στα 60 κιλά, ο Κυριάκος Ζουρατσίδης αποκλείστηκε από τον προκριματικό γύρο, καθώς ηττήθηκε από τον Πολωνό Νοβίτσκι.

Στα 63 κιλά, ο Δημήτρης Κουπλίδης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιταλού Αμπάτσι κι αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο.

Στα 72 κιλά, ο Γιώργος Σωτηριάδης έμεινε εκτός από τον Σουηδό Αλγκρεν και αποκλείστηκε.

Στα 77 κιλά, η πορεία του Κωνσταντίνου Βάχλας σταμάτησε στον προκριματικό γύρο, καθώς έχασε από τον Σουηδό Ολοφσον.

Στα 82 κιλά, ο Ηλίας Παγκαλίδης ηττήθηκε από τον Εσθονό Βαέλις στη φάση των «16» και αποκλείστηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x