Στίβος

Στεφανίδη: «Άκουσα ένα κρακ στο δοκιμαστικό και λιποθύμησα, ελπίζω ότι δεν είναι σοβαρό»

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε για τον τραυματισμό που την κράτησε εκτός τελικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Για τον τραυματισμό που την κράτησε εκτός τελικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης μίλησε η Κατερίνα Στεφανίδη, λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό της.

Όσο κρυώνω χειροτερεύει ο πόνος. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη τι έγινε, έπεσα λίγο περίεργα στο στρώμα. Μετά με πήραν με το φορείο γιατί λιποθύμησα, μου έπεσε λίγο η πίεση, ήταν δραματική η στιγμή», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ η πρωταθλήτρια του επί κοντώ και πρόσθεσε:

«Αισθάνθηκα καλύτερα, έδεσα το πόδι, μου είπαν ότι ίσως είναι διάστρεμμα και ότι θα ξέρουμε σε 12 ώρες. Ξαναβγήκα στα τελευταία πέντε λεπτά την προθέρμανσης, έχασα το μεγαλύτερο μέρος των δοκιμαστικών και έκανα 1-2 άλματα. Είπα οκ, ότι αν είναι όπως πέρυσι η πρόκριση στα 4,50 θα μπορούσα. Με την αναμονή χειροτέρεψε, έπρεπε να κάνω κι άλλα άλματα, να το τρέξω λίγο, αλλά φοβήθηκα. Τελικά, δεν θα ήταν αρκετό το 4,50, έχουν φτάσει ήδη στο 4.65 οπότε νιώθω λίγο καλύτερα».



Για τη συνέχεια τόνισε: «Είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα, είχαμε έναν ακόμα αγώνα στη Ζυρίχη που δεν θα τον δώσω, εδώ θα έπρεπε να ρισκάρω οτιδήποτε. Με ενδιαφέρει τι είναι και τι θα συμβεί. Θα ξεκινήσουμε νωρίτερα την ξεκούρασή μας. Ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό και να μου δημιουργήσει πρόβλημα στην επόμενη σεζόν».

Και κλείνοντας, είπε: «Έχω πολύ χαμηλό όριο πόνου. Στο πρώτο δοκιμαστικό ένιωσα ένα κρακ, αυτό με έκανε να λιποθυμήσω. Στο τρέξιμο το ένιωσα ξανά κι αυτό με ανησυχεί περισσότερο. Ελπίζω ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x