Στίβος

Αποστάσεις Στεφανίδη για ανάρτηση της μητέρας της: Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της

Κληθείσα να σχολιάσει την «μισογυνιστική επίθεση της μητέρας σου κατά μιας κυρίας που κατήγγειλε σεξουαλική και σωματική κακοποίηση» η Κατερίνα Στεφανίδη, ξεκαθάρισε ότι «δεν ταυτίζομαι».

Σαφείς αποστάσεις κρατά η Ολυμπιονίκης του στίβου Κατερίνα Στεφανίδη, από την ανάρτηση της μητέρας της, υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, την οποία πάντως κατέβασε ζητώντας συγγνώμη.

Προκληθείσα να σχολιάσει την «απίστευτη μισογυνιστική σεξιστική επίθεση της μητέρας σου κατά μιας κυρίας που κατήγγειλε σεξουαλική κ σωματική κακοποίηση κ ξυλοδαρμό» η Κατερίνα Στεφανίδη, ξεκαθάρισε ότι «δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου».

«Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ότι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» δήλωσε μάλιστα η πρωταθλήτρια.

Στεφανίδη: Αποστάσεις για την ανάρτηση της μητέρας της

Νωρίτερα, με μία σύντομη ανάρτηση η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη -μετά το θόρυβο που προκλήθηκε για την υιοθέτηση, από μέρους της, χυδαίου πρωτοσέλιδου, που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη, και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η Ελένη Χρονοπούλου. Η επίμαχη ανάρτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, με τον εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρη Μάντζο να μιλάει για υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που αναπαράγει κατάπτυστα δημοσιεύματα.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x