Στίβος

Στον Mαραθώνιο της Βαλένθια Γκελαούζος, Πριβιλέτζιο

Με ελληνική εκπροσώπηση θα διεξαχθεί την Κυριακή ο μαραθώνιος της Βαλένθια με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου.

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο και ο Κώστας Γκελαούζος θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή στον Μαραθώνιο της Βαλένθια να «κυνηγήσουν» μια καλή παρουσία, μετά την ελλιπή προετοιμασία τους, λόγω του κορωνοϊού.

Ο Γκελαούζος επέστρεψε την περασμένη Δευτέρα από την Κύπρο, όπου βρέθηκε τις δύο τελευταίες εβδομάδες, ώστε να πραγματοποιήσει το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του και την Πέμπτη αναχώρησε για την πόλη του Λεβάντε.

Ο κορυφαίος Έλληνας μαραθωνοδρόμος επιστρέφει στη γραμμή εκκίνησης ενός μαραθωνίου, ύστερα από 13 μήνες. Ο 30χρονος αθλητής είναι σε καλή κατάσταση κι, αν βρει τις κατάλληλες συνθήκες, θα επιδιώξει μια καλή επίδοση.

«Μακάρι να πάνε όλα καλά. Περίμενα αυτόν τον αγώνα με μεγάλη ανυπομονησία, απλά μετά από τόσο καιρό είναι κάπως περίεργο το συναίσθημα. Έχω πάνω από ένα χρόνο που συμμετείχα σε αγώνα μαραθωνίου», τόνισε ο ίδιος ο Έλληνας πρωταθλητής.

Στη Βαλένθια βρίσκεται από την Παρασκευή και η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, στον πρώτο της αγώνα μαραθωνίου μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 στην Ντόχα. Η έμπειρη πρωταθλήτρια την περασμένη άνοιξη βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στον Ημιμαραθώνιο με 1.16.25 και στον κυριακάτικο αγώνα θα προσπαθήσει για μια καλή επίδοση.

«Ταξιδέψαμε, μέσω Φρανκφούρτης, σε ένα αρκετά κουραστικό ταξίδι έξι ωρών. Είμαι καλά, αλλά λίγο αγχωμένη. Γυμνάστηκα πολύ καλά τους προηγούμενους μήνες. Είχα ετοιμαστεί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο ακυρώθηκε, έτσι στη συνέχεια έριξα την προσοχή μου στον αγώνα της Βαλένθια. Έχουμε μία ευκαιρία και θα την εκμεταλλευτούμε», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x