Στίβος

Τα… χρειάστηκε αλλά πέρασε η Στεφανίδη, αποκλείστηκε η Πόλακ

Αν και… ζορίστηκε, Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε τα 4,50μ και προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ για 5η φορά στην καριέρα της. Δεν τα κατάφερε η Ελένη Πόλακ που έμεινε στα 4,40μ και εκτός συνέχειας.

Αφού βρέθηκε… φάτσα με τον αποκλεισμό, η Κατερίνα Στεφανίδη, «βρήκε» τον καλό της εαυτό είναι και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στο Μόναχο.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είχε δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 4 μέτρα και 40 εκατοστά. Τελικά, στην τρίτη, πέρασε με χαρακτηριστική άνεση πάνω από τον πήχη, ενώ ακολούθησαν τα άλματα στα 4.50μ.



Αντίπαλες της Στεφανίδη στην διεκδίκηση των μεταλλίων, θα είναι η Νορβηγίδα, Λένε Ρέτζιους, η Φινλανδή, Βίλμα Μούρτο, η Βρετανίδα, Μόλι Κόντερι, η Σλοβένα, Τίνα Σούτεϊ, η Δανή, Καρολίν Χολμ, η Ελβετίδα, Αντζέλικα Μόζερ, η Ιταλίδα, Ρομπέρτα Μπρούνι, η Βρετανή, Σόφι Κουκ, η Γαλλίδα, Μαρί Μπονέν, η συμπατριώτισσα της, Μαργκότ Σεβριέ και η Φινλανδή, Ελίνα Λάμπελα.



Αντιθέτως, η Ελένη Πόλακ δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, καθώς είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.50 μέτρα. Προηγουμένως, πέρασε με την τρίτη τα 4.40μ, ενώ το όριο πρόκρισης ήταν 4.55 μέτρα και «έπεσε» κατά πέντε εκατοστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x