Γενικά

Στην ισπανική Reus Miro συνεχίζει τη διεθνή καριέρα της η Τόλιου

Ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική Reus Ganxets Miro υπέγραψε η Κατερίνα Τόλιου.

Η Κατερίνα Τόλιου έφτασε πριν από λίγες ημέρες σε οριστική συμφωνία με την ισπανική Reus Ganxets Miro της πρώτης κατηγορίας, ώστε να την ενισχύσει σε λίγα ματς πρωταθλήματος την περίοδο 2021-2022.

Παράλληλα, βέβαια, θα έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της χώρας μας με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο, άλλωστε, έδωσε ήδη τους πρώτους αγώνες της σεζόν το προπερασμένο σαββατοκύριακο στη Φλώρινα.

Η κορυφαία Ελληνίδα της παγκόσμιας κατάταξης έκανε το ντεμπούτο της σε ξένο διασυλλογικό πρωτάθλημα ακριβώς πριν από επτά χρόνια με τη γαλλική Παρί ΤΤ. Από τότε, ακολουθεί σταθερά διεθνή καριέρα και η Ισπανία θα γίνει ο τέταρτος σταθμός της μετά από τη Γαλλία, τη Σουηδία και πέρυσι την Ιταλία.

Φέτος η Τόλιου δεν έκλεισε γρήγορα σε ξένη ομάδα, αλλά ήρθε η συμφωνία με τη Reus Ganxets Miro να την καλύψει απόλυτα, εξυπηρετώντας τη και με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της. Επιπλέον, θα έχει ξανά γερό κίνητρο, καθώς η ομάδα στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

Εκτός από την τετράκις πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών, βασικές αθλήτριες είναι η Ισπανίδα Σάρα Ραμίρεζ (πρόπερσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό), η Βραζιλιάνα Τζέσικα Γιαμάντα και η Ρωσίδα Αναστασία Κόλις.

Σε πρωτάθλημα έξι ομάδων, η Μιρό άρχισε με ήττα το πρωτάθλημα, αλλά βέβαια ο στόχος δεν αλλάζει. Η Τόλιου πιθανόν να πάει πρώτη φορά στη χώρα της Ιβηρικής στα μέσα Νοεμβρίου πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων του Χιούστον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x