Γενικά

Στην Κοζάνη το Κύπελλο Ελλάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι ουσιαστικά η συνέχεια στα Τοπικά Κύπελλα της σεζόν.

Η Κοζάνη θα φιλοξενήσει το Κύπελλο Ελλάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών περιόδου 2023-2024. Από την αρχή η μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση είχε ανατεθεί στη Βόρεια Ελλάδα, απέμενε να βρεθεί ο τόπος και οριστικοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Οι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024 στο άνετο και ελκυστικό κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης, με την υπέροχη μακεδονική πόλη να έχει κάνει στο κοντινό παρελθόν ανοιχτά αναπτυξιακά τουρνουά και Μεγάλο τελικό στον ίδιο θεσμό. Ο δήμος Κοζάνης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα είναι συνδιοργανωτές με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας και όπως προέκυψε από συναντήσεις θα βοηθήσουν σε κάποια πράγματα ελαφρύνοντας την ομοσπονδία. Επιπλέον, ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης θα δώσει πολύτιμη στήριξη στο οργανωτικό κομμάτι.

«Ως ΣΕΑ Κοζάνης βρισκόμαστε σε επαφή και με ορισμένους χορηγούς ώστε να εξασφαλίσουμε την παροχή κάποιων προϊόντων σε όλους τους συμμετέχοντες (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, στελέχη), ενώ ετοιμάζουμε την αφίσα των αγώνων. Το στοίχημα είναι η προσέλκυση ομάδων ώστε να υπάρχει αξιοπρεπής συμμετοχή στην πόλη μας για να προβάλλουμε όσο γίνεται τη διοργάνωση και το άθλημά μας», τόνισε στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο πρόεδρος του τοπικού σωματείου Κωνσταντίνος Διδασκάλου.

Στην Κοζάνη το Κύπελλο Ελλάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι ουσιαστικά η συνέχεια στα Τοπικά Κύπελλα της σεζόν. Έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν 16 ομάδες ανδρών και ισάριθμες γυναικών με τον ελάχιστο αριθμό συμμετοχών να είναι 8 και 6 αντίστοιχα.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το προοδευτικό knock out με διαβάθμιση όλων των θέσεων. Το σύστημα κάθε ομαδικού αγώνα προβλέπει ότι νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα κατακτήσει πρώτη τρεις νίκες στους πέντε αγώνες με σειρά αγώνων A1-B2, A2-B1, A3-B3, A1-B1, διπλό.

Στην πορεία θ’ ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα των αγώνων της ΕΦΟΕπΑ http://app.ttscore.io/customer/24 πίνακας με τις ομάδες με δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας από την πρόκριση του Τοπικού Κυπέλλου και πίνακας με ομάδες με δικαίωμα συμμετοχής βάσει της θέσης τους στον πίνακα αξιολόγησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x