Γενικά

Στην πρεμιέρα του Πίτσφορντ εύκολα 4-0 ο Ολυμπιακός το Ρέθυμνο

Το διήμερο η Α1 των ανδρών θα παιχτεί στο ΣΕΦ και στην Καβάλα, ολόκληρη η Α1 των γυναικών θα λάβει χώρα στο φαληρικό στάδιο.

Ο εξ αναβολής αγώνας του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο στους άνδρες, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αποτέλεσε την Παρασκευή 11/11 το... ορεκτικό στην έντονη δράση του Σαββατοκύριακου στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο Ολυμπιακός κατέβαλλε άνετα με 4-0 την ομάδα της Κρήτης, που ήταν 3η στη βαθμολογία, αύξησε το απόλυτο στις έξι νίκες και πλέον όλη η προσοχή των φίλων του αθλήματος πέφτει στα αυριανά (12/11) διαδοχικά ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό σε γυναίκες και άνδρες (στις 12:00 και στις 15:00 αντίστοιχα).

Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή όμως, η είδηση του σημερινού ματς ήταν το ντεμπούτο του Λίαμ Πίτσφορντ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 29χρονος Άγγλος πρόσθεσε το όνομά του στα κορυφαία από το εξωτερικό, που έχουν εμφανιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τρίτος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2016 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στο ομαδικό, έχει βρεθεί μέχρι και στο νούμερο 12 της ατομικής παγκόσμιας κατάταξης (σήμερα Νο 23). Το διήμερο η Α1 των ανδρών θα παιχτεί στο ΣΕΦ και στην Καβάλα, ολόκληρη η Α1 των γυναικών θα λάβει χώρα στο φαληρικό στάδιο και το λινκ των αυριανών ζωντανών μεταδόσεων στο ίντερνετ είναι https://youtu.be/wS42OIIdRzw. Ο σύνδεσμος της Κυριακής, πάντα για τα ματς στο ΣΕΦ, είναι https://youtu.be/8-o01lHQDDs.

Ο Ολυμπιακός είχε και σήμερα δύο πολύ δυνατούς ξένους αθλητές στην τριάδα του, από την άλλη πλευρά το Ρέθυμνο αγωνίστηκε χωρίς τον Γάλλο Προβόστ, συνεπώς δεν υπήρχε καμία συζήτηση για τον τελικό νικητή. Ο Πίτσφορντ επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Δημήτρη Κορδούτη και του Κωνσταντίνου Λυκοστράτη, ο Κροάτης Τόμισλαβ Πουκάρ με το ίδιο σκορ του Λουκοστράτη (μεγάλη υπόθεση φυσικά, για τα δύο νεαρά παιδιά να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε αυτούς τους τοπ αθλητές), ενώ από τη θέση 3 ο Σωκράτης Γιαννούτσος νίκησε 3-0 τον βετεράνο Φάνη Τσαχάκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (σε 6 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ

1. Ολυμπιακός 12

2. ΑΣ Πέρα Αθηνών 10

-. ΟΕΑ Ρεθύμνου 10

4. Παναθηναϊκός (σε 4 ματς) 8

-. ΑΕΚ (σε 5 ματς) 8

-. ΑΟ Ταταύλα (σε 5 ματς) 8

-. Ίφιτος Πατρών 8

8. ΓΑΣ Ελευσίς 7

9. ΑΣΕΑ Καβάλας 6

-. ΟΑ Χανίων 6 *

Τα Χανιά έχουν έναν μηδενισμό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x