Γενικά

Στις θέσεις 17-32 της κατηγορίας U17 του βουλγαρικού Youth Contender πινγκ πονγκ Αναστασιάδης, Κούτρα και Κασίμη

Καλά αποτελέσματα, θετική γενικά αγωνιστική εικόνα για τη μεγάλη ελληνική αποστολή στην εναρκτήρια μέρα του World Table Tennis Youth Contender της Βουλγαρίας.

Περισσότερο από όλους στο World Table Tennis Youth Contender της Βουλγαρίας την Πέμπτη ο Γιάννη Κούτρα, ο Γιάννης Αναστασιάδης κι η Άλκηστις Κασίμη, οι οποίοι πλασαρίστηκαν στις θέσεις 17-32 της κατηγορίας Under 17.

Ο Αναστασιάδης, μάλιστα, σημείωσε νίκη και στο ταμπλό, ενώ η Κασίμη έχασε σημαντική ευκαιρία για είσοδο στη 16άδα όταν στο ματς του πρώτου γύρου προηγήθηκε 2-0 σετ. Στο τελικό στάδιο της κατηγορίας προκρίθηκε κι ο Κώστας Φάκαρος (όλα τα παιδιά με τη δεύτερη θέση από τους ομίλους τους), ενθαρρυντικό και το γεγονός ότι στην κατηγορία Under 13 τρεις πρωτοεμφανιζόμενοι στον θεσμό αθλητές μας, ο Γιώργος Σασσάνης, ο Μιχάλης Μπιτχαβάς και ο Νίκος Αλεξίδης είχαν από δύο νίκες σε γκρουπ των 5.

Την Παρασκευή αρχίζει κι ο Παναγιώτης Γκιώνης την προσπάθειά του στο απλό του WTT Smash της Σιγκαπούρης. Η αναμέτρησή του με τον Αυστριακό Ντανιέλ Χάμπεσον στον πρώτο προκριματικό γύρο αρχίζει στις 08:00 ώρα Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x