Στίβος

Στο Diamond League της Λωζάνης Τεντόγλου, Στεφανίδη, Τζένγκο

Τριπλή ελληνική συμμετοχή θα έχουμε στο Diamond League στίβου της Λωζάνης την Παρασκευή, με τους Μίλτο Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη και Ελίνα Τζένγκο να συνεχίζουν κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στις 21:35 ώρα Ελλάδας θα συνεχίσει τις προσπάθειες του στο μήκος στο Diamond League στίβου της Λωζάνης την Παρασκευή λίγες μέρες μετά την κορυφαία φετινή επίδοση στην Ευρώπη, την οποία σημείωσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων με 8,34. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο θα αντιμετωπίσει τον Ελβετό Σάιμον Εχάμερ (8,32 φέτος), τον Ινδό Σρεσανκάαρ (8,41 φέτος) και τον Ιταλό Ματία Φουρλάνι (8,24 φέτος). O 25χρονος πρωταθλητής αγωνίζεται στο τρίτο κατά σειρά Diamond League μετά τη νίκη στο Παρίσι και την τρίτη θέση στο Όσλο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη (21.06) θα πάρει μέρος στο τέταρτο κατά σειρά μίτινγκ της σειράς στο επί κοντώ. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του αγωνίσματος έχει καλύτερη φετινή επίδοση τα 4,55 από το μίτινγκ τη σειράς στην Ντόχα. Στον ελβετική πόλη, θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Κέιτι Μουν με 4,81 φέτος, τη Σλοβένα Τίνα Σουτέι με 4,76 φέτος, την Αυστραλέζα Νίνα Κένεντι με 4,77 φέτος, τη Φινλανδέζα Βίλμα Μούρτο με 4,75 φέτος, αλλά και τη Βρετανίδα Χόλι Μπράντσο.



Τέλος, η Ελίνα Τζένγκο (20.15) δύο ημέρες μετά την συμμετοχή της στο μίτινγκ της Οστράβα και τα 58,83 που έριξε εκεί, θα αγωνιστεί και στη Λωζάνη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγίδα Σίγκριντ Μπόργκε, που έχει την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο με 66,50, τη «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, τη Γιαπωνέζα Χαρούκα Κιταγκούτσι, με 65,09 φέτος, την Αυστραλέζα Μακένζι Λιτλ με 64,10 φέτος, αλλά και την Αυστριακή Βικτόρια Χάντσον με 64,05 φέτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x