Μαχητικά Αθλήματα

Στο MCP ο Άγγελος Αδαμόπουλος

Στη διοργάνωση MCP θα λάβει μέρος ο Άγγελος Αδαμόπουλος ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο του.

Ένα από μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στο MMA, ο Άγγελος Αδαμόπουλος υπέγραψε πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο με την νέα διοργάνωση μεικτών πολεμικών τεχνών, ΜΜΑ Challenge Pro.

Ο 18χρονος πολυνίκης αθλητής του Grind Athens και των Λεόντων Ασπροπύργου θα κάνει την πρώτη του παρουσία στην επόμενη διοργάνωση, επισφραγίζοντας την αγωνιστική του άνοδο των τελευταίων ετών με τις εμφανίσεις του στους αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα.

Στο MCP ο Άγγελος Αδαμόπουλος

Ο Αδαμόπουλος, έχει πρωτιές σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, δήλωσε αρκετά συγκινημένος για την εξέλιξη αυτή.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό, την οικογένεια μου, την ομάδα μου και προπονητές μου που με στηρίζουν κάθε μέρα και προσπαθούνε να με κάνουνε καλύτερο αθλητή αλλά και άνθρωπο. Ιδιαίτερα Ευχαριστω τον δάσκαλο Άρη που ήρθε στο World Cup U15 και ήταν μαζί μου κατά όλη την διάρκεια τον αγώνων», ήταν οι δηλώσεις του μετά την επιτυχημένη παρουσία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x