Μαχητικά Αθλήματα

Στο UFC ο Τόνυ Χριστοδούλου

Μετά από χρόνια προσπαθειών και χτίζοντας βήμα-βήμα την καριέρα του στις MMA, ο Τόνυ Χριστοδούλου υπέγραψε στο UFC και στις 24 Ιανουαρίου θα πάρει την ευκαιρία του στο κορυφαίο promotion του κόσμου!

Με μικρή καθυστέρηση, ο Τόνυ Χριστοδούλου πήρε το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα.

Ο ομογενής fighter, υπέγραψε συμβόλαιο με τον UFC, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο χρόνων. To ντεμπούτο του θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο του "UFC On Fox 14" στη Σουηδία, θα αναμετρηθεί με τον Mairbek Taisumov (70κ.) που έχει τρεις συμμετοχές (με δύο νίκες) στην κορυφαία MMA διοργάνωση, με προϋπηρεσία στο ρωσικό M-1 και συνολικό ρεκόρ 22-5.

Ο Χριστοδούλου τρέχει σερί 7 νικών (track record: 12-4) και σε ηλικία 27 ετών παίρνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του (αντικαθιστώντας τον Yan Cabral). Κάτι για το οποίο πάλεψε σκληρά, επέμεινε και τελικά τα κατάφερε.

Το... κερασάκι στην κάρτα αγώνων και main event, είναι ο σπουδαίος αγώνας Gustaffson vs Johnson στην κατηγορία light heavyweight.

Στο πρόσφατο παρελθόν, ο Ελληνοαυστραλός, Τζορτζ Σωτηρόπουλος διέγραψε αξιοπρόσεκτη πορεία στο UFC, με 6 νίκες σε 10 αγώνες (τελευταίος τον Οκτώβριο του 2013), ενώ ενεργό μέλος του ρόστερ και ψηλά στα rankings της κατηγορίας του (με σπουδαίες νίκες) παραμένει ο Κύπριος, Κώστας Φιλίππου.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x