Μαχητικά Αθλήματα

Στο αρχείο έβαλε η IJF τις καταγγελίες Μπουκουβάλα κατά της ΕΟΤ

Η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα αναφερόταν σε περιστατικά, που σύμφωνα με όσα υποστήριζε, είχαν λάβει χώρα από το 2005 έως και τη στιγμή της αποχώρησής της από την ενεργό δράση.

Στο αρχείο έβαλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τζούντο (IJF), τις καταγγελίες της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα κατά της ΕΟΤ, όπως ενημέρωσε σήμερα η Ομοσπονδία

Η ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο

Στο αρχείο έβαλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τζούντο (IJF), τις καταγγελίες της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα κατά της ΕΟΤ. Η καταγγέλλουσα αναφερόταν σε περιστατικά, που σύμφωνα με όσα υποστήριζε, είχαν λάβει χώρα από το 2005 έως και τη στιγμή της αποχώρησής της από την ενεργό δράση.

Παράλληλα, στα πλαίσια της διερεύνησης των καταγγελιών, η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, πραγματοποίησε έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας εστάλησαν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της και στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που διατηρούν οι δύο πλευρές να διευκρινιστούν τα όσα υποστήριζε η πρώην αθλήτρια.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο δηλώνει τον σεβασμό της τόσο σε αυτήν όσο και σε όλες τις αποφάσεις της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζούντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x