Γενικά

Στο βάθρο 14 Έλληνες αθλητές!

Ελπιδοφόρα παρουσία για την Εθνική ομάδα kickboxing στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WAKO στην Ιταλία, με 14 μετάλλια για την ελληνική αποστολή! Την Κυριακή πέφτει η αυλαία.

Εντυπωσιάζει η Εθνική ομάδα kickboxing (κατηγορίες παίδων-εφήβων-νέων) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WAKO, το οποίο διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας. 14 ταλαντούχοι αθλητές και αθλήτριες της αποστολής έχουν εξασφαλίσει μια θέση στο βάθρο.

Συγκεκριμένα η Βατίστα Σαββίνα, ο Ζάγαρης Μανώλης, ο Ζώτος Στέφανος, η Καρατσάλου-Λεγάκη Σοφία, ο Κωτσαρίνης Μιχάλης, ο Λυρίτης Ιωάννης, η Νικολούζου Νικολέτα, ο Νομικός Νίκος, η Παγιαννίδου Θεοδώρα, ο Παπασαραφιανός Χρήστος, η Στρατούδη Δανάη, ο Ταμπακάκης Γεώργιος, και ο Τσοχαταρίδης Παναγιώτης.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με 70 χώρες και 2.000 αθλητές να δίνουν το «παρών» στη μεγαλύτερη αθλητική συνάντηση του ερασιτεχνικού kickboxing υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας WAKO, η οποία βρίσκεται μπροστά από την αναγνώριση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Η διοργάνωση ρίχνει αυλαία την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x