Στίβος

Στο Βελιγράδι για προετοιμασία η Σπανουδάκη

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από το Σάββατο το γκρουπ στίβου του Κώστα Βογιατζάκη, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τον κλειστό στίβο.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Κώστα Βογιατζάκη θα παραμείνουν στο Βελιγράδι τις επόμενες δέκα ημέρες, όπου θα προσπαθήσουν να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενόψει των πρώτων αγωνιστικών υποχρεώσεων του κλειστού στίβου το 2022.

«Στο Βελιγράδι έχουμε πάντα τις κατάλληλες συνθήκες προπονήσεις, οι οποίες μας βοηθάνε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Στους αγώνες του κλειστού θα συμμετάσχουν στο σύνολό τους τα παιδιά, ωστόσο η Ραφαέλα Σπανουδάκη είναι εκείνη όπου έχει στόχους, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού», τόνισε αρχικά ο Έλληνας προπονητής, συμπληρώνοντας πως:

«Η αθλήτρια έχει ήδη το όριο από την περυσινή σεζόν κι αυτό μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στην προπόνησή μας. Με βάση τον προγραμματισμό, θα ξεκινήσει τους αγώνες στο μίτινγκ του Βερολίνου στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ στόχος είναι να κάνει δύο με τρεις αγώνες στο εξωτερικό πριν το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου».

Το όριο για το Παγκόσμιο στα 60 μέτρα είναι 7.30 και η Σπανουδάκη έχει από την περυσινή σεζόν 7.23.

Στο Βελιγράδι βρίσκονται ακόμη ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο οποίος θα επιδιώξει να βρει κούρσες και να «κυνηγήσει» επιδόσεις κάτω από τα 6.68, που είναι το ρεκόρ του, αλλά και οι Αλάνα Μπερν, Εβελίνα Ανθή, Στέλλα Μιχαηλίδου και Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x